Servicii

Cu ce mă ocup?

Consultanță și suport

pentru raportări locale sau de grup în IFRS (Standarde Internaționale de Raportare Financiară), pregătirea diverselor rapoarte statutare locale sau de grup.

Raportările locale sau statutare ne cam dau bătăi de cap, iar cele de grup sunt detaliate și trebuie să fie corecte. În acest domeniu îmi ofer serviciile. Astfel, îmi ajut clienții să înțeleagă mai bine lucrurile din prisma contabilității, și să realizeze raportările în mod logic și explicit. Rolul nostru, al profesioniștilor este să oglindim cât mai corect orice acțiune a firmei în care lucrăm.

Asistență și suport SAP

ca și SAP FI Consultant funcțional, pentru obținerea de rapoarte locale și de grup; suport pentru implementarea rapoartelor fiscale locale în SAP.

Acționez ca un liant între firma-client care implementează noul ERP și consultantul SAP. De fapt, pot reduce timpul de acomodare a personalului din contabilitate cu noul sistem și pot îmbunătăți de la început anumite parametrări. Crearea sistemului corect de la început cu siguranță va crește eficiența muncii în sistem, va reduce impactul migrării datelor în SAP și în final, costurile companiei. Am experiență în implementări de SAP, pe domeniul financiar. Pentru personalul din firma-client e dificil să se acomodeze cu acest nou sistem, dar dacă au suport de la început de la un profesionist independent, vor avea timpul necesar să îl poată învăța într-un timp mai scurt.

Servicii de interimat

în contabilitate, controlling, Resurse Umane atunci când este lipsă de personal.
Deseori, fluctuația de personal ne pune în dificultate. În departamentul financiar-contabil nu putem reduce activitatea specifică, chiar și atunci când avem lipsă de personal. În acest caz, îmi pun la dispoziție serviciile de interimat/ înlocuit personal, deoarece:
  • am experiență în contabilitate, controlling, raportari și Resurse Umane
  • mă acomodez ușor cu un mediu de lucru nou
  • am capacitatea de a identifica posibilități de îmbunătățire a muncii
Perioada de interimat variază în funcție de nevoile firmei-client.

Hai să colaborăm